VECKA 19
MÅNDAG
Grillad ramslökssalsiccia med rostade grönsaker, örtcrème & saltgurka
TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk & lingon
ONSDAG
Citron & örtbakad majskyckling med pommes rösti & smörad buljong
TORSDAG
-LUNCHEN STÄNGD-
FREDAG
Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, lingon & ärtor
VECKANS
PASTA | 125
Pasta med fläskfilé i dijonsenapssås
VEGETARISKA | 120
Friterade aranchini med tomatsås, rostad svamp & parmesan
FISK | 125
Fiskpaket med lax, sej, kräftor, grönsaker, smör & örter
SOPPA | 95
Ängamat med osttoast
BURGARE | 129
Högrevsburgare med sallad, tomat, lök, ost, dressing & klyftpotatis
FISH & CHIPS | 129
Friterad MSC-märkt kolja med remouladsås & klyftpotatis
ÄGG & BACON | 120
Stekt potatis, bacon & stekt ägg ”sunny side up”
SALLAD | 95
Rostad blomkål med broccoli, pumpa, linser & serranoskinka